Õppetöö

NEEME KOOL

MENÜÜ 

19.02-23.02.2018

 Esmaspäev 19.02

Lõuna: rassolnik, hapukoor, leib koolipiim, leivavaht

300/15/40

250/150

 

Pikapäeva toit: makaronid hakklihaga, morss

 

150/200

Teisipäev 20.02

Lõuna: praetud kala, kartul, kaste,  leib,

kapsa-porgandisalat, vesi,

koolipiim, viinamarjad

70/150

50/20

75/200

250/150

 

Pikapäeva toit: piima-riisisupp, sepik sulatatud juustuga

200/

20/15/

Kolmapäev 21.02

Lõuna: läätsesupp, leib,

jäätis, koolipiim

300/40/

80/100/

 

Pikapäeva toit: kaneelirull, koolipiim

75/

150/

Neljapäev 22.02

Lõuna: hakklihakaste, kartul, hiinakapsa-maisi-paprikasalat, leib, vesi sidruniga, pirn, koolipiim

120/160/

75/

20/200/150/

/250/

 

 

 

Pikapäeva toit: jogurt

200

Reede 23.02

Lõuna: kana-nuudlisupp, hapukoor, leib, kõrvitsakissell, kohupiimapasta, koolipiim

300/

15/40/150/

100/250/

 

 

 



Toidu koostise ja allergeenide sisalduse kohta saab lisainfot küsida tervishoiutöötajalt või kokalt.Toidu koostise ja allergeenide sisalduse kohta saab lisainfot küsida tervishoiutöötajalt  või kokalt
.