Tänuhommik

Eile toimus Neeme Koolis taas tänuhommik. Tänuhommikul rääkis õpetaja Triinu möödunud kuul toimunud sündmustest ning juttu tuli ka eesolevatest tähtpäevadest. Saabuva emadepäeva puhul laulis õpetaja Triinu laulu emast, peagi liitus lauluga kogu koolipere ning koolimaja peal kõlasid kaunid lauluread.

* Sel õppeaastal õppisid kolm Neeme Kooli õpilast selgeks ujumise. Õpetaja Pille õnnitles õpilasi diplomi ja šokolaadiga. Palju õnne uutele ujujatele!

* Õpetaja Triinu tunnustas Neeme Kooli õpilasi, kes võtsid osa Känguru matemaatikavõistlusest.

* Huvijuht meenutas aprillikuus toimunud teemapäeva "Unistuste amet". Teemapäeval oli kõigil võimalus hääletuskarpi lisada oma hääl, et välja selgitada kelle kostüüm õpilastele kõige enam meeldis. Kolm kõige rohkem hääli saanud õpilased said tunnustava tänukirja ja šokolaadi. Samuti sai tunnustatud teemapäeva viktoriini võitjad.

*Õpetaja Kristiina tunnustas õpilasi, kes esindasid Neeme Kooli Jõelähtme laululapse konkursil. Aitäh meie laululastele!

*Tänuhommikul tuli külla ka konn Kalev, kes tänas Neeme Kooli õpilasi osa võtmast küünlaümbriste jahist. Tänutäheks kinkis ta Neeme Koolile külastuse Kalev Spasse. Aitäh!

#KalevSpa#Kuusakoski#küünlaümbristejaht

Palju päikest kõigile!