TUNDIDE AJAD

TUND
AEG
KESTVUS
KLASS
KLASS
1. - 2 TUND

9.20-10.50

1,5 h

I-III

IV-VI

LÕUNA

10.50-11.15

40 min

I-III

-

VAHETUND

11.15-11.25

10 min

I-III

-

3. TUND

11.25-12.10

45 min

I-III

-

3. TUND

11.00-11.45

45 min

-

IV - VI

LÕUNA

11.45-12.10

40 min

-

IV-VI

VAHETUND

12.10-12.20

10 min

I-III

IV-VI

4. TUND

12.20-13.05

45 min

I-III

IV-VI

VAHETUND

13.05-13.15

10 min

I-III

IV-VI

5. TUND

13.15-14.00

45 min

I-III

IV-VI

OODE

14.00-14.05

5 min

I-III

IV-VI

6. TUND

14.05-14.45

40 min

I-III

IV-VI